Ha szeretnél közelebbről is megismerkedni az aromaterápia csodálatos világával, ha érdekelnek a természetes megoldások, hogy gondoskodhass a családod egészségéről, jó helyen jársz!

 Köztünk megismerkedhetsz az illóolajok világával és terápiás hatásukkal, mikor mire és hogyan használhatjuk őket! Kíváncsi vagy hogyan használhatók az illóolajok egészségmegőrzésre? Arra, hogy melyik illóolajnak milyen terápiás hatásai és felhasználási módjai vannak?

 -  Mit tehetsz a stressz ellen
 -  Hogyan szüntesd meg fájdalmaidat, tüneteidet és azok gyökerét,
 -  Hogyan tudod kezelni az érzelmeidet
 -  Néha elkalandoznak a gondolatid, nem tudsz koncentrálni a feladatokra, tanulnivalóra?
 -  Mit tegyél a jobb sport teljesítményért doppingmentesen, egészségesen.

Karolj bele kedvesedbe, barátnődbe, édesanyádba és gyertek együtt, hogy közös élménnyel térhessetek haza. Szeretettel várunk Benneteket!

                                               Tölts velünk egy illatos délutánt: illatokat kóstolunk, kenegetünk, beszélgetünk!

class1

Ha szeretnél részt venni, vedd fel a kapcsolatot velünk:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

AKTUÁLIS
KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Takácsné H. Csilla
Telefon: +36202630422
Email: info@cseppnyivarazslat.hu  
Facebook: Facebook.com/groups/olajmania.cseppnyivarazslat/

 

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.