Ha szeretnél közelebbről is megismerkedni az aromaterápia csodálatos világával, ha érdekelnek a természetes megoldások, hogy gondoskodhass a családod egészségéről, jó helyen jársz!

Köztünk megismerkedhetsz az illóolajok világával és terápiás hatásukkal, mikor mire és hogyan használhatjuk őket! Kíváncsi vagy hogyan használhatók az illóolajok egészségmegőrzésre? Arra, hogy melyik illóolajnak milyen terápiás hatásai és felhasználási módjai vannak?

-  Mit tehetsz a stresszkostolo1 ellen
-  Hogyan szüntesd meg fájdalmaidat, tüneteidet és azok gyökerét,
-  Hogyan tudod kezelni az érzelmeidet
-  Ha elkalandoznak a gondolatid, nem tudsz koncentrálni a feladatokra, tanulnivalóra
-  Mit tehetsz a jobb sport teljesítményért doppingmentesen, egészségesen.

Karolj bele kedvesedbe, barátnődbe, édesanyádba és gyertek együtt, hogy közös élménnyel térhessetek haza. Szeretettel várunk Benneteket!

           Tölts velünk egy illatos délutánt: illatokat kóstolunk, kenegetünk, beszélgetünk!

 

                               Az új kialakult helyzet miatt, a személyes találkozás helyett az on-line térbe kell költözzünk! Az illatélményt pótolni nem tudjuk, 
                               de néhány kóstoló minta küldésével be tudunk vezetni a DoTerra világába. Csatlakozz hozzánk és élő adásban része lehetsz az
                                immunerősítésről szóló, illatos délutánunknak, ahol természetes megoldásokat, praktikákat szeretnénk veletek. megosztani.
             
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., hogy megadhassuk az illatoló-linkjét és időpontját, hogy az esszenciákkal felturbózva lehessetek Ti is családjaitok gyógyítói.


at1

Pihenés és egészségmegőrzés egyben!

Az Aroma Touch egy lágy, simító mozdulatokkal végzett masszázstechnika, amely az illóolajok erejével segít elérni és megtartani az segít elérni és megtartani mind a test, mind a lélek harmóniáját.

A terápiás doTERRA illóolajokkal végzett masszázs nagyon hatékony az egészség megtartásához, a betegségekből való kilábaláshoz, vagy a több napig is kitartó feltöltődéshez. Testünk betegségeinek legáltalánosabb okozói a stressz, a méreganyagok, a gyulladás, valamint a vegetatív egyensúlyvesztés. Dr David Hill a homeosztázis visszaállítására dolgozta ki ezt a technikát. A tiszta terápiás illóolajok nyugtatólag hatnak ránk, segítenek megőrizni egészségünket, illetve helyreállítani szervezetünk esetleges kibillent egyensúlyát.

Az Aroma Touch masszázs olyan akár az esszenciális érintés: lassú, könnyed mozdulatokból, finom simításokból áll. Nem erőkifejtéssel, a mélyszövetek lazításával, gyúrásával, hanem az illóolajok terápiás hatásaival dolgozik. A háton, talpon és fülön végzett masszázs során a felvitt esszenciák hatóanyagi a bőrödön át felszívódnak és bekerülnek a vérkeringésbe és visszaállítja a test öngyógyító funkcióját. Izomlazító, vérkeringés serkentő, nyirokrendszer stimuláló, gyulladás- és fájdalomcsökkentő, méregtelenítő, táplálja és tisztítja a bőrt, vízhajtó, hangulatjavító, gomba- baktérium- és vírusölő is egyben.

Mely olajakat használjuk a masszázs során?

       1. A levendula / Balance hogy ellazítson

       2. Teafa / OnGuard az immunerősítésért

       3. Aromatouch / DeepBlue az izomlazításért

       4. Borsmenta / Vadrancs pedig felpezsdíti vérkeringést és felébreszt.

Néhány csepp elegendő mindegyikből, de fontos, hogy az illóolajokat milyen sorrendben alkalmazunk. Otthoni kényztetésre is megtanulható, de masszőrök, kozmetikusok is előszeretettel bővítik vele a tevékenységüket, mert a vendégek kedvelik, és az illóolajok akaratlanul a maszzörre is kifejtik kevező hatásukat!

Ha megismerkedne az Aroma touch technikával, vagy kipróbálná milyen nagyszerű élményt nyújt, kérje a részletes tájékoztatót a masszőrökről, illetve a  tanfolyamok indulásáról az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen!

 

 

AKTUÁLIS
KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Takácsné H. Csilla
Telefon: +36202630422
Email: info@cseppnyivarazslat.hu  
Facebook: Facebook.com/groups/olajmania.cseppnyivarazslat/

 

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.