at1

Pihenés és egészségmegőrzés egyben!

Az Aroma Touch egy lágy, simító mozdulatokkal végzett masszázstechnika, amely az illóolajok erejével segít elérni és megtartani az segít elérni és megtartani mind a test, mind a lélek harmóniáját.

A terápiás doTERRA illóolajokkal végzett masszázs nagyon hatékony az egészség megtartásához, a betegségekből való kilábaláshoz, vagy a több napig is kitartó feltöltődéshez. Testünk betegségeinek legáltalánosabb okozói a stressz, a méreganyagok, a gyulladás, valamint a vegetatív egyensúlyvesztés. Dr David Hill a homeosztázis visszaállítására dolgozta ki ezt a technikát. A tiszta terápiás illóolajok nyugtatólag hatnak ránk, segítenek megőrizni egészségünket, illetve helyreállítani szervezetünk esetleges kibillent egyensúlyát.

Az Aroma Touch masszázs olyan akár az esszenciális érintés: lassú, könnyed mozdulatokból, finom simításokból áll. Nem erőkifejtéssel, a mélyszövetek lazításával, gyúrásával, hanem az illóolajok terápiás hatásaival dolgozik. A háton, talpon és fülön végzett masszázs során a felvitt esszenciák hatóanyagi a bőrödön át felszívódnak és bekerülnek a vérkeringésbe és visszaállítja a test öngyógyító funkcióját. Izomlazító, vérkeringés serkentő, nyirokrendszer stimuláló, gyulladás- és fájdalomcsökkentő, méregtelenítő, táplálja és tisztítja a bőrt, vízhajtó, hangulatjavító, gomba- baktérium- és vírusölő is egyben.

Mely olajakat használjuk a masszázs során?

       1. A levendula / Balance hogy ellazítson

       2. Teafa / OnGuard az immunerősítésért

       3. Aromatouch / DeepBlue az izomlazításért

       4. Borsmenta / Vadrancs pedig felpezsdíti vérkeringést és felébreszt.

Néhány csepp elegendő mindegyikből, de fontos, hogy az illóolajokat milyen sorrendben alkalmazunk. Otthoni kényztetésre is megtanulható, de masszőrök, kozmetikusok is előszeretettel bővítik vele a tevékenységüket, mert a vendégek kedvelik, és az illóolajok akaratlanul a maszzörre is kifejtik kevező hatásukat!

Ha megismerkedne az Aroma touch technikával, vagy kipróbálná milyen nagyszerű élményt nyújt, kérje a részletes tájékoztatót a masszőrökről, illetve a  tanfolyamok indulásáról az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen!

 

 

AKTUÁLIS
KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Takácsné H. Csilla
Telefon: +36202630422
Email: info@cseppnyivarazslat.hu  
Facebook: Facebook.com/groups/olajmania.cseppnyivarazslat/

 

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.