Ha felkeltették érdeklődésed az eddig olvasottak és szívesen kipróbálnád az illóolajokat segítünk hogy hozzájuthass ezekhez a terápiás tisztaságú esszenciális olajokhoz és a belőlük készült termékekhez. Többféle mód is rendelkezésedre áll, kiválaszthatod azt ami Neked a legjobban megfelel:

kostoló2

Regisztráció nélkül:

Ha csak alkalmanként vásárolsz, vagy csak nem szeretnél regisztrálni, más teendői nincs csak jelezd felém, hogy mire lenne szükséged és rövid időn belül kézhez kapod olajaidat!

 

Hogyan kezd el? 

Ha még csak most ismerkedsz termékeinkkel, segítséget nyújtunk számodra, hogy hozzájuthass első olajaidhoz, melyeket szeretnél kipróbálni. Egyszeri alkalommal törzsvásárlói áron, tehát 25% kedvezménnyel biztosítjuk az általad megismerni kívánt olajokat, hogy elköteleződés nélkül lehetőséged legyen kipróbálni, megkóstolni őket!

 

További információt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kérhetsz! 

 

webshop

Aki csak alkalmanként szeretne vásárolni közvetlenül a DoTerrától, kereskedelmi áron válogathat a termékekből, minden kötelezettség nélkül!  Előnye, hogy az egyszer már létrehozott vásárlói fiókba bármikor újra beléphetsz, hogy vásárolhass.

Ha ezt választod, kattints a VÁSÁRLÁS gombra és böngéssz a webáruhárban:  http://mydoterra.com/cseppnyivarazslat

Ha rendszeresen, vagy több terméket is vásárolsz és szeretnéd ezt 25%-al olcsóbban tenni, saját vásárlói fiókot is létrehozhatsz kötelezettségek nélkül! Igy egyenesen a DoTerra webáruházából vásárolhatsz, ahol Törzsvásárlóként, vagy Tanácsadóként jelentős árengedményt biztosítanak számodra, jutalmazzák a hűségedet, és minden hónapban ajándékokra is szert tehetsz! Akkor kattint a "Csatlakozzon és spóroljon" lehetőségre és tölts ki az adatlapot (ékezetes karakterek nélkül!)

Ha szeretnéd magadnak összeválogatni az illóolajokat, hogy a mindennapi rutinod részei lehessenek, vagy akár barátnőiddel közösen vásároltok mindenképpen megéri létrehozni a saját vásárlói fiókod, mert a hűségprogram keretében:

  • a rendelési érték 10-30 százaléka ajándékokra váltható termékpontok formájában jóváírásra kerül, minnél tőbb ideje vásárolsz!
  • minden hónapban lehetőséged van hozzájutni egy akciós termékhez és a hónap termékéhez ajándékként és
  • 50 euró feletti vásárlásnál a szállítási költséget visszatéríti (levásárolható formában).

Ízelítőként nézd meg az Induló kollekciók -at, a fiók költségmentes létrehozásához, ha ezek közül választasz a fióknyitáskor nem kell regisztrációs díjat sem megfizetned, ami a 25 % kedvezményre jogosít.

 Saját fiók létrehozása és vásárlás:

              http://mydoterra.com/cseppnyivarazslat

Részletes információt segítséget az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhetsz, és megnézheted a regisztráció segítő videót:

AKTUÁLIS
KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Takácsné H. Csilla
Telefon: +36202630422
Email: info@cseppnyivarazslat.hu  
Facebook: Facebook.com/groups/olajmania.cseppnyivarazslat/

 

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.