kostoló2

Regisztráció nélkül:

Ha csak alkalmanként vásárolsz, vagy csak nem szeretnél regisztrálni, más teendői nincs csak jelezd felém, hogy mire lenne szükséged és rövid időn belül kézhez kapod olajaidat!

 

Hogyan kezd el? 

Ha még csak most ismerkedsz termékeinkkel, segítséget nyújtunk számodra, hogy hozzájuthass első olajaidhoz, melyeket szeretnél kipróbálni. Egyszeri alkalommal törzsvásárlói áron, tehát 25% kedvezménnyel biztosítjuk az általad megismerni kívánt olajokat, hogy elköteleződés nélkül lehetőséged legyen kipróbálni, megkóstolni őket!

 

További információt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kérhetsz! 

 

AKTUÁLIS
KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Takácsné H. Csilla
Telefon: +36202630422
Email: info@cseppnyivarazslat.hu  
Facebook: Facebook.com/groups/olajmania.cseppnyivarazslat/

 

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.