webshop

Aki csak alkalmanként szeretne vásárolni közvetlenül a DoTerrától, kereskedelmi áron válogathat a termékekből, minden kötelezettség nélkül!  Előnye, hogy az egyszer már létrehozott vásárlói fiókba bármikor újra beléphetsz, hogy vásárolhass.

Ha ezt választod, kattints a VÁSÁRLÁS gombra és böngéssz a webáruhárban:  http://mydoterra.com/cseppnyivarazslat

Ha rendszeresen, vagy több terméket is vásárolsz és szeretnéd ezt 25%-al olcsóbban tenni, saját vásárlói fiókot is létrehozhatsz kötelezettségek nélkül! Igy egyenesen a DoTerra webáruházából vásárolhatsz, ahol Törzsvásárlóként, vagy Tanácsadóként jelentős árengedményt biztosítanak számodra, jutalmazzák a hűségedet, és minden hónapban ajándékokra is szert tehetsz! Akkor kattint a "Csatlakozzon és spóroljon" lehetőségre és tölts ki az adatlapot (ékezetes karakterek nélkül!)

Ha szeretnéd magadnak összeválogatni az illóolajokat, hogy a mindennapi rutinod részei lehessenek, vagy akár barátnőiddel közösen vásároltok mindenképpen megéri létrehozni a saját vásárlói fiókod, mert a hűségprogram keretében:

  • a rendelési érték 10-30 százaléka ajándékokra váltható termékpontok formájában jóváírásra kerül, minnél tőbb ideje vásárolsz!
  • minden hónapban lehetőséged van hozzájutni egy akciós termékhez és a hónap termékéhez ajándékként és
  • 50 euró feletti vásárlásnál a szállítási költséget visszatéríti (levásárolható formában).

Ízelítőként nézd meg az Induló kollekciók -at, a fiók költségmentes létrehozásához, ha ezek közül választasz a fióknyitáskor nem kell regisztrációs díjat sem megfizetned, ami a 25 % kedvezményre jogosít.

 Saját fiók létrehozása és vásárlás:

              http://mydoterra.com/cseppnyivarazslat

Részletes információt segítséget az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhetsz, és megnézheted a regisztráció segítő videót:

AKTUÁLIS
KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Takácsné H. Csilla
Telefon: +36202630422
Email: info@cseppnyivarazslat.hu  
Facebook: Facebook.com/groups/olajmania.cseppnyivarazslat/

 

FACEBOOK

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.